MOVIMENT

Tesla Model 3 Un elèctric per fer història

Neix un nou elèctric sobre el qual es basarà l’estratègia de creixement de Tesla, el Model 3. Estem parlant del model de gran volum que la marca nord-americana començarà a produir a la fi de 2017.

Serà fabricat en la futurista planta Gigafactory que encara està en construcció a l’Electric Avenue de Sparks (Nevada). La marca té previst produir 500.000 unitats a l’any i quan arribi al mercat tindrà un preu de 35.000 dòlars sense ajudes.

El Model 3 és un sedan de grandària mitjana que vol plantar cara a les berlines tradicionals amb motor de combustió com Audi A4, Mercedes Classe C i BMW Serie 3. La gran diferència enfront de tots aquests últims és que igual que la resta de models de Tesla es tracta d’un elèctric pur.

Per les imatges que hem vist sembla que estarà més a prop d’un BMW Serie 3 GT que d’un Serie 3 convencional. La línia de sostre és més alta per oferir així un major espai als passatgers de la segona fila.

El nou elèctric, tot i que no arribarà fins el 2018, va rebre en les primeres 24 hores 115.000 comandes

La línia lateral de la seva carrosseria és bastant semblant a la del Model S, no obstant això, la part frontal pot arribar a recordar a un Aston Martin Rapide o fins i tot un Porsche Panamera. La posterior també sembla calcada a la del Model S però a una escala una mica més reduïda.

Segons el comunicat oficial el Model 3 ofereix un ampli i confortable habitacle per 5 adults i tot el seu equipatge. Segur que igual que el Model S comptarà amb dos maleters, un davanter i un altre darrere.

Amb prou feines disposem de dades tècniques, Tesla ha informat que el seu motor elèctric li permet accelerar de 0 a 100 km/h en menys de 6 segons. Pel que fa a la seva autonomia s’anuncien 320 quilòmetres.

En la seva presentació, Elon Musk, el fundador de Tesla, va anunciar que en les primeres 24 hores es van rebre 115.000 comandes. No està gens malament per a un sistema de prevenda d’un vehicle elèctric que no arribarà al mercat fins a principis de 2018.

Afegir comentari

Fes clic aquí per publicar un comentari

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Articles relacionats

Si continua utilizando el sitio, usted acepta el uso de cookies. más información

La configuración de las "cookies" en este sitio web se activa para darle una mejor experiencia de navegación. Si continúa utilizando este sitio web sin cambiar la configuración de las "cookies" o sin hacer clic en "Aceptar" a continuación, usted está consintiendo a la misma el uso de dichos "cookies".

Cerrar