COS i ÀNIMA

Consells per a esportistes

Beautiful wet woman face with water drop. Close-up portrait on white background

Cuidar la pell és important abans, durant i després de fer exercici. Tant si vas al gimnàs, t’entrenes a casa o practiques qualsevol esport, aquests consells t’ajudaran a mantenir-la saludable.

Cuidar la pell és important abans, durant i després de fer exercici. Tant si vas al gimnàs, t’entrenes a casa o practiques qualsevol esport, aquests consells t’ajudaran a mantenir-la saludable.

1 Desmaquilla’t totalment

És important tenir la cara neta i sense maquillatge abans de començar a fer qualsevol exercici. Si no ho fas, la suor no podrà sortir lliurement dels teus porus i es podrien produir impureses. Assegura’t que no quedi cap rastre de maquillatge.

2 Pentina’t de manera correcta

Una altra de les regles a tenir en compte és mantenir els cabells ben apartats de la cara perquè aquesta pugui respirar. Pots optar per una cua, un bon recollit, trenes o utilitzar una diadema. Intenta evitar qualsevol enganxada.

3 Utilitza objectes personals

Un gimnàs, per més net i cuidat que estigui, sempre pot ser un focus d’infeccions. Procura fer servir sempre tovalloles netes i utilitzar els teus propis productes. Fes servir tovalloletes per netejar els aparells que entraran en contacte amb tu.

4 Neteja’t immediatament la cara

Tant bon punt acabis amb la sessió d’exercicis, el partit o l’entrenament, neteja’t immediatament i a consciència la cara amb un bon netejador antibacterià per prevenir la formació de punts negres o “espinillas”.

5 Aplica’t crema facial hidratant

Quan fem exercici i suem, la pell perd una gran quantitat de líquid, per la qual cosa és convenient aplicar just a continuació una bona crema hidratant que compti amb un efecte calmant i eviti l’envermelliment.

6 Fes-te una bona dutxa

De la mateixa manera que la cara, la pell del cos també pateix quan fem exercici. Insisteix en les zones on més suem, com són axil·les, espatlla i pit. Regalar-te una bona dutxa evitarà inflamacions i reaccions d’acné.

Afegir comentari

Fes clic aquí per publicar un comentari

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Si continua utilizando el sitio, usted acepta el uso de cookies. más información

La configuración de las "cookies" en este sitio web se activa para darle una mejor experiencia de navegación. Si continúa utilizando este sitio web sin cambiar la configuración de las "cookies" o sin hacer clic en "Aceptar" a continuación, usted está consintiendo a la misma el uso de dichos "cookies".

Cerrar