COS i ÀNIMA

Prepara la teva pell per bronzejar-te

Abans de bronzejar la nostra pell cal tenir en compte unes recomanacions importants, ja que és un tema prou important com    per no donar-li la rellevància que es mereix. Per em-Elena Medina

El sol és font de vida i el bronzejat no és més que una reacció de defensa de la pell per protegir-se de l’efecte nociu del sol, produint melanina, que és la substància que ens dóna el to bru a la pell. Per tant, exposar-se al sol sense protecció provoca a la nostre pell un envelliment prematur, la pèrdua d’elasticitat, la deshidratació, les cremades, les taques i fins hi tot problemes greus de salut com són el càncer de pell. Cal dir que, a part dels 4 consells següents, uns bons hàbits alimentaris, amb fruita, amanides i molt de líquid, també ens ajudaran.

El primer que hem de fer és un  peeling profund un parell de dies abans de l’exposició solar amb un bon exfoliant. Així eliminarem les cèl·lules mortes i les impureses de la pell per renovar l’epidermis i afavorir un bonic bronzejat.

2 Abans de l’exposició solar cal utilitzar un antiradical que ens protegeixi contra els efectes oxidatius del sol i la calor i limiti l’acció deshidratant, ja que té un efecte anti-envelliment i també com a fotoprotector.

3 A continuació, aplicarem uniformement sobre tot el cos la crema solar del factor de protecció recomanat pel nostre tipus de pell,  ja sigui físic, químic o natural, per evitar taques o zones més clares. Anirem aplicant crema cada mitja hora tot i que el dia sigui ennuvolat o estiguem sota un para-sol. Evitem assolellar-nos moltes hores seguides, especialment entre les 12 del migdia i les 4 de la tarda.

4 Per finalitzar, i després d’una bona dutxa, aplicarem una crema post solar que ens hidrati en profunditat la pell i ens la mantingui ferma, recuperant l’elasticitat i combatent vermellors, cremors e irritacions.

Afegir comentari

Fes clic aquí per publicar un comentari

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Si continua utilizando el sitio, usted acepta el uso de cookies. más información

La configuración de las "cookies" en este sitio web se activa para darle una mejor experiencia de navegación. Si continúa utilizando este sitio web sin cambiar la configuración de las "cookies" o sin hacer clic en "Aceptar" a continuación, usted está consintiendo a la misma el uso de dichos "cookies".

Cerrar