BYTES

És el 7

Amb nous i revolucionaris sistemes de càmera, la major autonomia en la història de l’iPhone i resistència a l’aigua i la pols.

Apple ha llançat l’esperat iPhone7 i iPhone7 Plus, amb càmera dual, nous colors i una app per controlar la llar. Vindrà en negre, plata, daurat, rosa i un nou color, Jet Black. L’aparell amb més èxit de la història d’Apple canvia el seu botó principal, que serà més sensible. Es podran contestar notificacions i estarà obert a desenvolupadors perquè l’usin en aplicacions. Entre el més esperat, i necessari: el telèfon serà resistent a la pols i a l’aigua.

La càmera, un dels seus punts forts, és encara millor que en el model anterior. Molt més lluminosa per defensar-se en interiors. Es queda en 12 megapíxels, a canvi de posar un nou sensor. El flaix, quàdruple, promet colors més naturals, amb compensació de tons per ser més fidel a la realitat. Apple ha afegit un processador només per gestionar aquest aspecte. La febre selfie s’alimenta amb una càmera frontal de 7 megapíxels.

Els AirPods són una de les grans novetats, els seus auriculars sense cable. Detectaran quan estan col·locats a l’orella de l’usuari. Tenen una autonomia de cinc hores. La caixa per guardar-los serveix també de bateria.

El processador A10 Fusion de l’iPhone 7 el converteix en 120 vegades més potent que l’iPhone original. Apple va anunciar que l’iPhone 7 serà el model amb major durada de bateria fins ara, fins a dues hores més de bateria que el 6.

El preu inicial és de 769 euros, el mateix preu que l’anterior, però doblant l’emmagatzematge fins a 32 GB.

Apple Watch

Amb l’Apple Watch, apple s’ha convertit en el segon fabricant de rellotges del món per ingressos en solament un any, només per darrere de Rolex. La nova generació serà submergible i tindrà millors sensors de moviment. El Series 2, com es diu el model millorat, sorprèn per la seva resistència i enfocament esportiu. S’han potenciat els gràfics, amb el doble de resolució. El GPS serà independent i es podrà sortir a córrer amb ell.

Els nous rellotges es vendran a partir de 439 euros.

Afegir comentari

Fes clic aquí per publicar un comentari

*

Si continua utilizando el sitio, usted acepta el uso de cookies. más información

La configuración de las "cookies" en este sitio web se activa para darle una mejor experiencia de navegación. Si continúa utilizando este sitio web sin cambiar la configuración de las "cookies" o sin hacer clic en "Aceptar" a continuación, usted está consintiendo a la misma el uso de dichos "cookies".

Cerrar