BYTES

Gadgets innovadors

“En aquest món ja està tot inventat…” diuen els pessimistes. Sí? Segur? Que mirin això i canviaran d’idea.

Senz stormproof

La idea neix de la inutilitat d’un paraigua quan ens enfrontem a tempestes acompanyades de forts vents. Segons els seus creadors, aquest disseny aguanta ventades per sobre dels 100 quilòmetres per hora, a més de portar una funda per penjar-lo discretament. Com es pot veure a la fotografia, es pot fixar de manera senzilla a la nostra bicicleta. És una d’aquestes idees de negoci que sorgeixen de millorar un producte ja existent. amazon.com / 44,46 €

Color Picker Pen

Per als amants de les arts visuals, o per als que simplement gaudeixen de dibuixar amb gràcia, el dissenyador coreà Jinsu Park ha inventat una eina equivalent al “degotador” dels diferents programes de disseny per ordinador com el famós Photoshop. Aquesta nova ploma prototip escaneja el color d’un objecte real i després, utilitzant un sistema de color RGB, barreja les tintes de color vermell, verd i blau per formar el color que s’ha escanejat. Després només cal deixar volar la imaginació i començar a dibuixar. En desenvolupament

WeOn Selfie Glasses

Les WeOn Selfie tenen com a gràcia principal la de poder fer autoretrats fotogràfics amb només un botó. Aquestes lents operen a través de la vinculació, via Bluetooth, amb el nostre telèfon mòbil, a través d’una aplicació pròpia. A més d’això, el paquet inclou un suport per al nostre cel·lular, amb la finalitat de poder prendre una fotografia des de l’angle que vulguem. weonglasses.com / en desenvolupament

TheStooler

L’estudi creatiu d’Andreu Carulla ens sorprèn amb TheStooler, una proposta senzilla i funcional que permet reutilitzar i reciclar gairebé qualsevol objecte i convertir-lo en un còmode tamboret. Consta de quatre potes de fusta amb unes sivelles de trinquet que s’ajusten a qualsevol objecte. D’aquesta manera podem tenir un tamboret fet de diaris vells, roba, peluixos, caixes… andreucarulla.com / 349 €

Afegir comentari

Fes clic aquí per publicar un comentari

*

Si continua utilizando el sitio, usted acepta el uso de cookies. más información

La configuración de las "cookies" en este sitio web se activa para darle una mejor experiencia de navegación. Si continúa utilizando este sitio web sin cambiar la configuración de las "cookies" o sin hacer clic en "Aceptar" a continuación, usted está consintiendo a la misma el uso de dichos "cookies".

Cerrar