MOVIMENT

El nou Tiguan

Amb més personalitat, robustesa i línies més agressives que la versió anterior, però mantenint els signes d’identitat de la marca Volkswagen: sobrietat, classe i molt bons acabats.

La segona generació del Volks-wagen Tiguan està disponible amb motors dièsel i de gasolina, d’entre 125 i 190 CV. Hi ha versions amb tracció davantera o tracció total connectable automàticament (4Motion), així com amb canvi manual o automàtic.

El Tiguan 2016 mesura 4,49 metres de longitud, 1,84 d’amplada i 1,64 m d’altura. És més llarg, ample i baix que el Tiguan de la generació anterior. La batalla ha crescut més que la longitud (8 i 6 cm respectivament) i l’habitacle es beneficia d’aquest augment, ja que ara hi ha més espai per a les cames dels passatgers del seient del darrere i, sobretot, més amplada, més comoditat.

Per als conductors que vulguin utilitzar el cotxe fora de carretera, Volks-wagen ofereix la possibilitat de reemplaçar el paraxocs davanter de sèrie per un que compta amb un major angle d’atac, augmenta de 16 a 24 graus, per la qual cosa és més difícil danyar-lo en algun obstacle. L’altura lliure al sòl és de 180 mm. L’aspecte exterior varia si s’adquireix aquest frontal off-road.

És més llarg, ample i baix que el Tiguan de la primera generació: la batalla ha crescut més que la longitud

El nou Tiguan també s’adapta al teu estil de conducció. Es pot escollir entre Normal, Eco, Sport, Comfort i Individual per modificar les característiques del motor i del canvi, segons les condicions del viatge o la carretera. Alguns sistemes d’assistència també s’adapten per complementar les condicions de conducció a cada moment.

Tots els Tiguan tenen de sèrie un sistema de frenat d’emergència automàtic en ciutat amb detecció d’obstacles i vianants, una alerta per canvi involuntari de carril amb assistent de manteniment automàtic dins del carril, un sistema de frenat automàtic després d’una col·lisió, airbag de seguretat de genoll per al conductor i un capó que s’eleva 55 mm (en 22 mil·lisegons) en cas d’atropellament per evitar que el cos colpegi les peces rígides que hi ha sota el capó. Altres sistemes de seguretat o ajuda a la conducció són el detector de cansament, el programador de velocitat actiu, la detecció de vehicles en l’angle mort dels retrovisors, els fars de leds i la vista zenital que proporcionen diverses càmeres, sistema anomenat Area View.

Entre les opcions, hi ha disponible un sistema d’entrada i arrencada sense clau, porta del maleter amb obertura i tancament elèctric, assistent a l’aparcament i el sostre panoràmic de cristall de 87 cm d’amplada per 136 cm de longitud, la zona davantera de la qual es pot obrir.

Un cotxe molt equilibrat, carregat de tecnologia i dels sistemes més innovadors d’ajuda a la conducció, que compleix molt bé com a cotxe familiar per la seva amplitud, capacitat del maleter, consonància entre confort i dinamisme i la relació entre les prestacions i el consum.

Afegir comentari

Fes clic aquí per publicar un comentari

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Articles relacionats

Si continua utilizando el sitio, usted acepta el uso de cookies. más información

La configuración de las "cookies" en este sitio web se activa para darle una mejor experiencia de navegación. Si continúa utilizando este sitio web sin cambiar la configuración de las "cookies" o sin hacer clic en "Aceptar" a continuación, usted está consintiendo a la misma el uso de dichos "cookies".

Cerrar