MOVIMENT

2017 i els cotxes sense volar!

14-motor-01-Trentadies

Què se n’ha fet d’aquelles profecies on el cel del segle XXI era ple de vehicles? Caldrà esperar molt més per veure’ls i, sobretot, per conduir-los? Sembla que no. Perquè la tecnologia necessària ja existeix.

Recordeu el que dic: una combinació d’avió i cotxe està de camí. Us en podeu riure ara, però arribarà”. Aquesta premonició de 1940 és del magnat nord-americà de l’automòbil, Henry Ford, i està cada vegada més a prop de complir-se. Les dates exactes varien, però els experts asseguren que en 10 anys el cotxe volador haurà arribat al gran públic.

No seran només un parell de vehicles pel cel, sinó una veritable invasió. Hi ha moltes iniciatives en òrbita, però les més serioses procedeixen d’empreses europees: alemanyes i eslovaques. Encara que hi entren molts factors en joc, el terreny tècnic està superat. Ja es té la tecnologia necessària desenvolupada per fer realitat els cotxes voladors. Ara, el més important és aconseguir una regulació adequada i l’acceptació del públic.

Els creadors dibuixen un paisatge fet de cotxes autònoms volant per les avingudes, entre els edificis, sense embussos, contaminació ni accidents. És necessari un canvi radical en el sistema de transport. El terra està saturat i a l’aire tenim molt més espai.

14-motor-03-Trentadies
14-motor-04-Trentadies
14-motor-05-Trentadies
14-motor-02-Trentadies

L’empresa eslovaca Aeromobil afirma tenir a punt un model que s’aixeca 500 metres i té 700 km d’autonomia

La companyia eslovaca Aeromobil ja té dissenyat el seu cotxe volador, un vehicle que es transforma de cotxe a avió, per la qual cosa necessita conductor, pista d’enlairament i funciona amb gasolina. L’empresa planeja començar a vendre les primeres unitats el 2018 i ja ha fet la primera prova de vol amb una durada de tres minuts.

Lluny queda de les naus de Star Wars o de Regreso al futuro. Tampoc té res a veure amb el Ford Anglia encantat de Harry Potter. Aquest cotxe vola de debò. Es revoluciona a la pista, desplega les seves ales i… amunt! A 500 metres del terra. Seients de pell, vista panoràmica… Està fet per arribar a temps a la feina o per anar-se’n a viure al camp, evitant els embussos.

El problema el tenen ara els ajuntaments i la resta d’administracions, que hauran de solucionar el més aviat possible on hauran d’enlairar-se i aterrar aquests cotxes-avió. A les autopistes? Als parcs? Als sostres dels edificis?

El giny necessita menys de 150 metres per elevar-se, impulsat per la potència d’un motor de 1.000 centímetres cúbics i unes ales plegables de fibra de carboni, el mateix material que porten els transbordadors espacials, que s’obren en segons. Requereix un mínim de 130 km/h de velocitat per elevar-se i, ja a l’aire, té una autonomia de vol de 700 km. És a dir, que algú podria viure a Andalusia i treballar a Catalunya i en menys de dues hores es plantaria a l’oficina.

Els desenvolupadors insten els governs a mantenir la calma i recolzar-los. Reconeixen que el debat que obren drons i cotxes com el de Tesla és beneficiós per posar el focus en la necessitat d’una regulació que controli el trànsit i funcionament d’aquests nous aparells.

La gran pregunta és: està preparada la població per veure cotxes voladors? Sens dubte, encara no. Molta gent expressarà sorpresa i necessitarem un període de transició. Però és inevitable, el transport privat ha de ser més emocionant, eficient i sostenible. El canvi en el sistema de transport ja és aquí.

Afegir comentari

Fes clic aquí per publicar un comentari


*

Articles relacionats

Si continua utilizando el sitio, usted acepta el uso de cookies. más información

La configuración de las "cookies" en este sitio web se activa para darle una mejor experiencia de navegación. Si continúa utilizando este sitio web sin cambiar la configuración de las "cookies" o sin hacer clic en "Aceptar" a continuación, usted está consintiendo a la misma el uso de dichos "cookies".

Cerrar