MOVIMENT

ARROW460 Granturismo: volant per l’aigua

La companyia alemanya de cotxes de luxe Mercedes-Benz ha creat el seu primer iot de motor, el “Silver Arrow of the Seas” (Fletxa Platejada dels Mars). Amb 14 metres d’eslora i 947 cavalls de potència, combina el rendiment dels cotxes esportius de Mercedes amb innovacions úniques de la indústria dels iots de luxe.

El iot té proporcions automobilístiques clàssiques, que porten a l’aigua el tradicional disseny Mercedes de puresa sensual, amb unes línies altament emocionals i dinàmiques. El iot també combina els avantatges d’una embarcació oberta amb els d’una cabina de creuer. El seu disseny creuat ofereix l’últim en variabilitat, tenint com a resultat una embarcació que és igualment apte per a excursions d’un dia i per passar la nit a bord.

Les grans finestres laterals són retràctils, i es pot aixecar una pantalla contra el vent. Això significa que els passatgers podran seure còmodament a l’interior mentre gaudeixen d’una vista panoràmica com si fossin a l’aire lliure.

El iot combina el rendiment dels esportius de Mercedes amb innovacions úniques de la indústria naval de luxe

Les taules i els llits són extensibles, i per tant disponibles quan es necessitin. La comoditat superior s’assegura amb un luxós bany i un vestidor separat. El iot es pot equipar a demanda, segons els gustos de cadascú. A part d’un sistema d’aire condicionat i un sistema d’àudio d’alta qualitat, compta també amb un celler de vi.

Amb la seva llarga coberta de proa, una línia de sostre arquejada i una part posterior descendent, el iot té les proporcions clàssiques d’un automòbil. Els costats del casc estan estructurats amb una línia característica que descendeix suaument cap a la popa. Amb una capacitat de fins a 10 persones, l’ARROW460 Granturismo costa 1,5 milions d’euros.

Afegir comentari

Fes clic aquí per publicar un comentari

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Articles relacionats

Si continua utilizando el sitio, usted acepta el uso de cookies. más información

La configuración de las "cookies" en este sitio web se activa para darle una mejor experiencia de navegación. Si continúa utilizando este sitio web sin cambiar la configuración de las "cookies" o sin hacer clic en "Aceptar" a continuación, usted está consintiendo a la misma el uso de dichos "cookies".

Cerrar