NEGOCIS

Tot-bo: El secret està en la selecció

Des de fa més de 20 anys, aquest supermercat de la rambla de Can Móra compta amb una clientela fidel. La raó, la frescor i el sabor dels seus productes, sumat a un tracte proper. En parlem amb el seu propietari, Marc Almiñana.

L’aparador és una explosió de colors… I l’interior un seguit de delicatessen, primeres marques i una espectacular selecció de productes de quarta gamma que fa salivar. Confessem que, tot i que acabàvem d’esmorzar, quan vam fer aquesta entrevista ens va entrar gana.

Primera pregunta obligada: És tot bo a Tot-Bo?

No ho dubtis.

Què entens per bo?

Per mi el més important és el sabor, el gust que tenen les coses. El nostre punt fort és la fruita i la verdura, i quan vaig a comprar el que busco és que sigui gustós de menjar. La meva clientela ve pel bon gust del que venc. L’avantatge que tinc és que em desplaço personalment a Mercabarna i abans de comprar una cosa sempre en faig la cata.

Tastes tot el que vens?

Tot. De cireres, per exemple, n’hi ha un munt. Quan vaig a comprar igual recorro els tres pavellons buscant una bona cirera. Sempre em decanto per allò que és bo.

A part de fruita i verdura, teniu de tot.

La fruita i verdura és el nostre punt fort, perquè hi dedico moltes hores, però també tenim una molt bona selecció d’articles, amb productes totalment frescos, com salmó fresc, burrates… Ara ens estem llançant al producte sense gluten, al producte vegà…

Com us diferencieu de la resta?

Som un petit supermercat com els d’abans. Treballem amb primeres marques, no tenim marca blanca. Com que els grans supermercats, avui en dia, cada vegada treballen més amb marca blanca, hi ha molta gent que vol algun producte puntual i no el troba. A part, treballo molt amb el producte de proximitat. La frescor del producte li dóna molt de sabor.

Quan dius proximitat què vols dir?

Que les bledes que tinc, per exemple, són de Palafolls, els tomàquets, de Vilassar, o de Santa Susanna… I tot fresc, de manera que els nostres clients poden accedir fàcilment a aquesta mena de productes. Ho posem fàcil: obrim els caps de setmana i festius, i treballem molt amb el servei ràpid a domicili. La clientela ens té molta confiança, que ens hem anat guanyant amb el pas dels anys.

La gent té bons hàbits, a l’hora de comprar? Sap diferenciar el que és bo del que no?

Sens dubte. Nosaltres ja portem vint anys aquí. La clientela, quan busca algun producte especial, o bo, sap que nosaltres li podem oferir.

Però els hàbits de la gent canvien, no?

Molt. Nosaltres treballem molt amb quarta gamma, per exemple, que és el producte fresc, sense cap additiu i ja preparat per menjar. Pinya oberta i tallada, meló trossejat, una minestra ja preparada, carxofa tallada i laminada… Això la gent ho valora molt.

Obrir una pinya no és tan complicat…

Sí, però la gent ho agraeix.

Què més teniu?

Mira, mira… [i recorrem els passadissos de Tot-Bo, repassant la seva oferta]: Carbassa, carbassó i porro, tot tallat… Mongeta filetejada… Pastanaga a tires… Xampinyó ja net i laminat… Cors de carxofa… Tot molt preparat. Això fer-ho a casa és una feinada… No ho fas.

Ho prepareu aquí?

Sí, ho pelem, tallem i ho envasem al buit. També tenim sucs frescos…

“Sucs verds”, veig.

Sí, i gaspatxos de mango, i nata fresca, i base de truita de patata, on només cal afegir-hi els ous… Són coses que en supermercats tradicionals no trobes.

Tot-Bo
Rambla de Can Móra, 9 
93 675 42 01
De dilluns a divendres, de 8 a 14 i de 16:45 a 20:45. Dissabte de 8 a 14:30 i diumenge de 9 a 14:30.

Afegir comentari

Fes clic aquí per publicar un comentari

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Si continua utilizando el sitio, usted acepta el uso de cookies. más información

La configuración de las "cookies" en este sitio web se activa para darle una mejor experiencia de navegación. Si continúa utilizando este sitio web sin cambiar la configuración de las "cookies" o sin hacer clic en "Aceptar" a continuación, usted está consintiendo a la misma el uso de dichos "cookies".

Cerrar