NEGOCIS

Indoor Karting Barcelona

Visitem les espectaculars instal·lacions del circuit indoor de karts més antic d’Espanya, que recentment s’han ampliat amb una bolera, un bar-restaurant temàtic i un Laser Tag ambientat en Star Wars.

Karts, bitlles, Laser Tag, màquines recreatives… Tot en un mateix espai. T’imagines un lloc millor per passar hores plenes d’adrenalina amb els amics? Si encara no les coneixes, ja pots córrer a les instal·lacions d’Indoor Karting Barcelona, situades a Sant Feliu de Llobregat.

karting

Oblida’t de tot el que hagis vist fins ara. Aquí podràs viure tota l’emoció d’un Gran Premi amb escalfament, classificació, el típic semàfor de la Fórmula 1, entrega de premis en un podi amb cava… Sent l’olor i els nervis d’una autèntica competició amb el teu pack personalitzat, apte per a tots els gustos i butxaques.

Inaugurat fa 19 anys, Indoor Karting Barcelona va ser el primer d’aquest tipus de tot l’Estat. Avui ja compta, de fet, amb tres circuits: la versió llarga, la curta, i un circuit infantil amb karts elèctrics, cosa que assegura diversió per a tota la família. Per als més petits hi ha packs especials per a festes i aniversaris, que inclouen tota l’emoció de la cursa  (amb el seu podi, medalles, regals…) així com menjar, begudes i pastís.

Laser Tag

No n’has tingut prou amb l’adrenalina de la cursa? No et preocupis. Des de fa només un mes, Indoor Karting Barcelona compta amb les instal·lacions de Laser Tag més grans de tot Espanya. Nosaltres hi hem estat a dins i t’ho podem assegurar: la música i els efectes especials d’Star Wars fan posar la pell de gallina. L’espai és immens, ple de llocs on amagar-se, i molt ben ambientat amb reproduccions d’un X-Wing i d’un AT-RT Walker, entre altres mítiques naus de la saga gal·làctica.

Bolera, bar-restaurant i molt més

Potser, després de tant moviment, necessites una mica de relax. Què tal jugar en una de les seves vuit pistes de bitlles? O fer unes partides de billar? Tot i que potser el que et ve de gust és prendre’t un refresc o una cerveseta al complet bar-restaurant, on hi ha una àmplia carta amb amanides, nachos, hamburgueses, pizzes, paella…

L’ambientació no podria ser millor: rèpliques a tamany real de cotxes de Nascar, monos de pilots de Fórmula 1 com el d’Ayrton Senna del 1994, el de Michael Schumacher del 2004, el de Fernando Alonso del 2005 o el de Lewis Hamilton del 2008… Així com les taules, que en comptes de números tenen noms de circuits com Monza, Silverstone, Le Mans…

Indoor Karting Barcelona t’assegura una molt bona estona amb els amics, la família o els companys de feina. Ah, i no t’oblidis de tenir a punt la càmera de fotos, perquè és probable que et trobis amb algun dels seus visitants habituals: Neymar, Piqué, Shakira…

Indoor Karting Barcelona

Polígon Industrial El Pla

Ctra. Laureà Miró, 434 (N-340)

08980 Sant Feliu de Llobregat

Telèfon: 936 857 500

contact@indoorkartingbarcelona.com

www.indoorkartingbarcelona.com

Afegir comentari

Fes clic aquí per publicar un comentari

*

Si continua utilizando el sitio, usted acepta el uso de cookies. más información

La configuración de las "cookies" en este sitio web se activa para darle una mejor experiencia de navegación. Si continúa utilizando este sitio web sin cambiar la configuración de las "cookies" o sin hacer clic en "Aceptar" a continuación, usted está consintiendo a la misma el uso de dichos "cookies".

Cerrar