NEGOCIS

English Connection: el poder de l’experiència

Amb trenta anys de presència a Sant Cugat, English Connection és sens dubte un dels millors llocs per aprendre anglès de la ciutat. Professors nadius, mètodes d’aprenentatge d’última generació i gairebé un 100% d’efectivitat en els exàmens oficials de Cambridge. 

Ja fa molts anys que l’anglès es considera una eina bàsica en el món actual. Dels primers en veure-ho van ser els fundadors d’English Connection, una de les primeres acadèmies d’anglès que es van implantar a Sant Cugat. Des de fa trenta anys, aquest equip de professors capitanejat per Verena Cater ha format a milers d’alumnes de totes les edats.

Tres dècades d’experiència

Verena Cater ens explica que l’acadèmia va ser molt ben rebuda a la ciutat des del primer moment, en part perquè “va ser una novetat que els propietaris de l’acadèmia fossin també els professors”. Des del principi, el tracte proper i la professionalitat que inspirava el seu grup de professors, tots nadius i amb la màxima preparació acadèmica, es va guanyar la confiança dels santcugatencs.

La varietat de cursos que ofereix English Connection és molt àmplia, i van des dels cursos d’anglès general fins a la preparació per a exàmens específics (First Certificate, Advanced, Proficiency), passant per cursos intensius, de conversa, classes particulars i cursos especials per a empreses, que no es realitzen a la seu de l’acadèmia sinó a la seu de la companyia en qüestió (In-Company).

L’acadèmia prepara els alumnes per superar les proves del First Certificate, l’Advanced i el Proficiency

Per a totes les edats

Els alumnes més petits tenen només 6 anys, i per dalt no hi ha cap límit d’edat. English Connection té molt en compte que l’ambient d’ensenyança sigui propici i la metodologia utilitzada la idònia per al adequada a l’edat de l’alumne. Els grups són reduïts, d’entre 8 i 10 alumnes, cosa que afavoreix la participació i, per tant, un millor aprenentatge.

En els nivells de Nens i Juniors (de 6 a 9 anys, i de 10 a 12 anys) les classes s’imparteixen un dia o dos a la setmana. En els nivells per a Adolescents (13 a 17 anys) i per a Adults es fan tres hores de classe a la setmana repartides en dos dies, amb horaris molt flexibles. El Curs Acadèmic va d’octubre a juny i, durant el mes de juliol sempre hi ha els efectius Cursos Intensius d’Estiu.

“Una cosa que ens encanta”, explica la directora, “és que alguns dels actuals alumnes són fills d’antics alumnes”, demostrant que al llarg d’aquests trenta anys més d’una generació de santcugatencs ha confiat en English Connection.

 


English Connection

Carrer de Sant Domènec, 7
08172 Sant Cugat del Vallès
Telèfon 93 675 21 06
english-connection.es

Afegir comentari

Fes clic aquí per publicar un comentari

*

Si continua utilizando el sitio, usted acepta el uso de cookies. más información

La configuración de las "cookies" en este sitio web se activa para darle una mejor experiencia de navegación. Si continúa utilizando este sitio web sin cambiar la configuración de las "cookies" o sin hacer clic en "Aceptar" a continuación, usted está consintiendo a la misma el uso de dichos "cookies".

Cerrar