NEGOCIS

La millor hamburguesa de la ciutat

La Burgmet s’ha convertit, per mèrits propis, en l’hamburgueseria de referència a Sant Cugat. Ingredients de primera, un tracte proper, un local molt agradable i una ubicació perfecta, a quatre passes del Monestir. 

No totes les hamburgueses són iguals. I no parlem de les típiques hamburgueses de fast food, sinó de les del boom que hi ha hagut els últims anys. Són hamburgueses molt ben fetes, amb pa de veritat, carn de qualitat i ingredients frescos… Però fins i tot en les “hamburgueses bones” n’hi ha de millors i de pitjors. I les de La Burgmet són insuperables.

La carn, per començar, és del Sagarra, la carnisseria de tota la vida de Sant Cugat. Com ha de ser. El punt de cocció el tria el client… I el que és més important: es respecta. Si es demana l’hamburguesa poc feta, se serveix poc feta, si es demana al punt, al punt. No cal patir si surt vermella: la matèria primera és tan bona, que es desfà a la boca…

Les hamburgueses de La Burgmet es couen dins d’un mític Josper, que combina forn i graella de carbó vegetal

Però el secret més ben guardat de La Burgmet és el seu forn. Oblideu-vos de la típica planxa, oblideu-vos fins i tot de la simple graella… Aquí les hamburgueses es couen dins d’un mític forn Josper, invent revolucionari creat el 1969 pels catalans Josep Armangué i Pere Juli i que va triomfar al món sencer. Tastant una hamburguesa de La Burgmet s’entén perfectament el perquè.

Fem una ullada a la carta. La “Rusiñol”: carn de bou, rodanxa de formatge de cabra i ceba caramelitzada. La “Tot el camp”: carn picada barrejada amb crumble de xistorra, formatge cheddar, ceba i, coronant-la, un ou ferrat. La “Patrona”: costelles de porc cuites a baixa temperatura, lacades a la brasa, desossades i acompanyades d’una deliciosa salsa barbacoa. No s’us fa la boca aigua? Fins i tot hi ha opció per a vegetarians: hamburguesa de tofu i pastanaga amb carbassó a la brasa, ceba caramelitzada, hummus, cruixent d’albergínia i crema de xampinyons. Espectacle.

Però tornem a la carn, perquè l’oferta de La Burgmet no es limita a les hamburgueses. Què tal un bon entrecot de bou? O un tall del millor secret ibèric? Potser un tàrtar de vedella? O sou dels que no us esteu de res i us ve de gust un bon chuletón d’un quilo?

Si per acompanyar tot plegat us ve de gust una mica de verd, també hi ha amanides, com la clàssica caprese, que a La Burgmet es fa ni més ni menys que amb autèntica mozzarella de búfala… Podeu optar per una graellada de verdures, també… O si teniu ganes de llepar-vos els dits, tasteu els chicken fingers o els tequeños, que és la versió veneçolana dels fingers de mozzarella. Per gaudir d’aquest festival podeu anar a l’agradable local de La Burgmet o demanar que us ho portin a casa a través de l’app Pide y Come. No us en penedireu.

La Burgmet
Carrer de Santiago Rusiñol, 41 
08172 Sant Cugat del Vallès
Telèfon 93 590 38 49

Afegir comentari

Fes clic aquí per publicar un comentari

*

Si continua utilizando el sitio, usted acepta el uso de cookies. más información

La configuración de las "cookies" en este sitio web se activa para darle una mejor experiencia de navegación. Si continúa utilizando este sitio web sin cambiar la configuración de las "cookies" o sin hacer clic en "Aceptar" a continuación, usted está consintiendo a la misma el uso de dichos "cookies".

Cerrar