NEGOCIS

“Posa un fisio a la teva vida”

Vuit professionals de la fisioteràpia i l’osteopatia, cadascun especialitzat en una àrea concreta, amb l’objectiu de millorar la teva salut i que et sentis perfectament bé. Benvingut al Centre Núria Caballé.

El cos humà segueix sent un misteri, però ca-da vegada se’n coneixen més secrets. Al Centre Núria Caballé són autèntics experts en el tema: les mans dels seus professionals saben tocar els punts clau per millorar el teu benestar.

Sempre heu estat aquí?

No, vam començar a Valldoreix, en un local molt petitó. Fins que vam trobar aquest nou local i me’n vaig enamorar. És un lloc amb molta llum, verd, silenciós… Proporciona molta calma. A més, està molt ben situat i és molt fàcil aparcar. I aquí portem més de 10 anys.

Quins serveis oferiu?

Nosaltres som un centre de fisioteràpia i oesteopatia, exclusivament. El que passa és que fem les subespecialitats d’aquestes àrees. Dins de la fisioteràpia fem sobretot fisioteràpia i osteopatia traumatològica (mal d’esquena, contractures, lesió discal…), craneo-mandibular, rehabilitació post-quirúrgica, reeducació postural, fisioteràpia i osteopatia ginecològica (preparació per al part, post-part, rehabilitació del sòl pelvià, disfuncions pelvianes i incontinència tant de l’home com de la dona…), així com fisioteràpia esportiva, fisioteràpia respiratòria…

La gent que us ve imagino que és perquè té un problema, un mal, una lesió… Feu també tractaments preventius?

Sí, treballem molt la prevenció. Tenim pacients que fan esport i que no tenen cap lesió, però que precisament volen evitar-les. També vénen dones que estan tenint un embaràs sa, però que volen evitar problemes d’esquena, de pelvis, del sòl pelvià, a les cames…

Molts problemes del dia a dia com mals de cap o mals d’esquena deuen tenir origen en algunes coses que fem malament o posicions que mantenim.

Sí, per això la prevenció és tan important. Molts símptomes que et resten qualitat de vida es poden tractar amb fisioteràpia i osteopatia. De fet, val la pena tractar-los, perquè aquell petit símptoma o aquella petita molèstia pot generar problemes més greus.

És a dir que encara que no ens faci mal res, és bo que ens mirin.

Per a una persona sana es recomanaria anar a l’osteòpata un cop l’any, per fer una realineació general. La idea és cuidar-se per seguir estant bé. És per això que també fem ioga, gimnàstica abdominal hipopressiva, marxa nòrdica… El més important és la presa de consciència corporal. Fem molts moviments i adoptem moltes postures que són perjudicials. Si en som conscients, és molt més fàcil evitar futures lesions.

Centre Núria Caballé

C/ Pere Serra, 30 baixos 2a

08173 Sant Cugat del Vallès

Telèfon: 93 583 66 06

www.nuriacaballe.com

Afegir comentari

Fes clic aquí per publicar un comentari

*

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Si continua utilizando el sitio, usted acepta el uso de cookies. más información

La configuración de las "cookies" en este sitio web se activa para darle una mejor experiencia de navegación. Si continúa utilizando este sitio web sin cambiar la configuración de las "cookies" o sin hacer clic en "Aceptar" a continuación, usted está consintiendo a la misma el uso de dichos "cookies".

Cerrar