Tendències

Africa Fashion Week

Per Hannah Rodríguez

El passat 10 i 11 de novembre Barcelona va tenir el gran plaer d’acollir l’Africa Fashion Week, una passarel·la de moda que organitza SOS Àfrica. El propòsit d’aquesta passarel·la va ser ensenyar a la Ciutat Comtal el reconeixement de la cultura del món afro i la seva exquisida moda d’alta costura i prêt-à-porter. 

L’esdeveniment va tenir lloc al luxós hotel El Palace donant encara més prestigi a aquesta passarel·la tan internacional plena d’estampats i accessoris africans que s’adapten perfectament a les tendències actuals.

També va oferir l’oportunitat a joves afros de poder desfilar i obrir-se pas en aquest sector tan difícil i elitista. D’aquesta manera SOS Àfrica i Barcelona han volgut ajudar a la societat a canviar la seva percepció de les realitats africanes.  

Hannah Rodríguez COOL HUNTER @hannahrodrii

Fotografies: Nacho Juárez @nachojuarez

Fer un comentari

Fes clic aquí per a publicar un comentari